Monday, February 15, 2021

 

Ettevõtmised ja saabuvad üritused

  • Teisipäeval, 16. veeruaril toimub vastlapäeva tähistamine Mõedakul. Kaasa kelk või tuub (klassitunde ja pikapäevarühma ei toimu). Väljasõit kell 8.30 kooli juurest ja tagasi kooli jõuame umbes kell 11.00, pärast mida saab koolis vastlapäevale kohaselt hernesuppi ja vastlakuklit. Kõigil lastel peavad olema seljas soojad riided.
  • Kolmapäeval (17.02) või neljapäeval (18.02) toimub väikene esinemine. Meie klassi etteaste filmitakse üles, nii et seda näeb hiljem kooli sotsiaalmeedias. Palun pange selga kooli logoga dressipluusid.
  • Reedel, 19. veebruaril on Eesti Vabariigi aastapäevale pühendatud aktus ja selle veerandi viimane koolipäev. Toimub esimene tund (põhitund), kuid koolikotid  palun õpilastel koju jätta. Kell 10.15 algab saalis aktus. Meie klass esineb, palun õpilastel riietuda must-valgetes toonides.  Pikapäevarühma ei toimu. Algab vaheaeg!



  Esmaspäeval, 1 . aprillil oli  koolikotivaba päev . See tähendas seda, et kõik kooliks vajalik tuli kaasa võtta ükskõik mille muuga, aga m...